måndag 30 mars 2009

The WAR is on!

Tjenixens.

Ni vet när man bara blir så irriterad på någon så att man skulle kunna slå till personen. Eller sprängas.

Det hände mig, J och Katinka för någon dag sedan.
Det var när vi satt i matsalen med Theo och Connor som Connor fällde den EXTREMT korkade och idiotiska kommentaren "Killar är bara bättre på brännboll för att tjejer inte våga kasta hårt för dom är rädda att göra illa armen"

GÖRA ILLA ARMEN?!?!
Vafan sitter han där och säger?
Då brann det hos oss och vi kände bara för att klappa till honom. Typ "Du håller, jag slår"känsla.
Men istället betedde vi oss väldigt moget med tanke på situationen och Två höll och En slog, han har ju faktiskt mycket/ långa armar och ben att vifta med.
Eller, ehe, nej. Men nog hade vi stor lust alltid. Nej, vi överrumplade honom med en massa arga argumet om att han var en korkad mansgris, att han borde gå tillbaka dit han kom ifrån, och att vi ÄGDE honom på brännboll anytime. Typ något sånt.
Men istället för att bara erkänna att det var en jäkligt dum och onödig kommentar så FORTSATTE han att käfta! Vad är problemet? När man har fel har man fel. Fast det kanske är det som är problemet, för om man skulle be vem som helst i klassen att säga en "Connor- replik" så skulle det bli "Men han då?!?!?"
Så ja. Han gillar att skylla ifrån sig och vägrar erkänna när han gör fel.
Det måste vara där problemet ligger.

Missförstå oss inte. Jag som har haft en crush med stort C på killen vet han är både charmig, snäll och fin.
Men på just den där punkten... Och det är inte första gången han pratar utan att tänka och sen vägrar erkänna sitt misstag. Så jag och J kom överrens om att det här skulle skrivas, i förmån på alla tjejer därute som inte är räddda att kasta en bill pga smärta i armen. Vilket man inte får, om man inte skulle få för sig att kasta på något väldigt konstigt sätt. Och han kan ju inte mena så, för då säger han ju indirekt att tjejer är dumma och... I don´t even wanna go there.

Aja, till alla fina, bra Girls därute.
Xoxoxoxoxox the pro. F.
Och ja, jag vet att jag äger på paint.
HITTA CONNOR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar