lördag 7 februari 2009

BACK

Eran F är BACK!
Jag har två saker jag vill dela med mig av. En tråkig och en rolig nyhet skulle man kunna säga.
Och jag börjar med den tråkiga satt vi får den roliga kvar.

*Min dator, som ni vet har tjorvat, har nu varit inlämnad TVÅ gånger, men datakillarna som ska kunna sånthär får den inte att fungera! En säger det ena och en säger det andra, vi har lämnat in den för allt dom har sagt, men nej, såklart är det exakt samma fel på den när den kommer tillbaka som när vi lämnade in den. Och jag och Katrina som hade tänkt se Sex and the city på den ikväll:/
MenMen , inte så mycket att göra tillsvidare.
NU till den glada nyheten:)

*Som J skrev så flydde jag staden på onsdag eftermiddag, lite passande före gympan. Jag for nämligen med pappa och lillasyster till JOKKMOKKS MARKNAD:) Jag träffade också skaparna av kallexanders modeblogg där uppe i lappmarkerna, och vi tror med största bestämdhet oss ha hittat urplatsen/himmelriket för alla sveriges fjortisar. Det kanske inte låter så troligt, men ö v e r a l l t så såg man dunjackor och pälsmössor. Det fanns inget slut på det! Alexander och Katinka hade bestämmt innan markanden börjat att dom skulle räkna alla dunjackor dom såg, men den ideén gav dom upp ganska snabbt. Istället gjorde de en lista över dom fulaste dunjackorna från det enorma urvalet som borde komma upp på deras blogg snart:
http://kallexandersmode.blogspot.com/

Dag 2 for vi till Hembyggdsgården för att dansa gammeldans. Där träffade vi också en trevlig kille som hette Waldemar (tror jag:/). Vi dansade natten lång, lekte lekar då man var tvungen att ta helt främmande människor på rumpan och dansade med fulla killar.
Och jag måste jag ju säga att av alla proffsdansare där, så ägde jag och Katinka scenen med våran GRYMMA shottis. (specialtips till tjejer som råkar möta Alexander på en dansloge: Han är så värd att bjuda upp;))
Tack för mig så ses vi igen, förhoppningsvis då med hela datorer.
xoxoxoxoxoxoxo F

Btw, om någon vet något om varför en dator helt plötsligt stänger av sig, helt utan förvarning och ofta innan den ens hunnit starta upp, så skriv gärna ett förslag på kommentarerna.


Ps Jag vill bara uppmärsamma J:s grymma visdommsord
"Spara bra men shoppa bäst!" Ds.

1 kommentar:

  1. Fet virus på hård disken? elr fel på batteriet. nätverkskortet.?

    SvaraRadera