torsdag 15 januari 2009

Är det Modekrig som vankas?

Återigen så får man skit av sina konkurrenter. Dom anklagar oss för modemissar, dålig förebild, trackar oss och anser att vi, vi som är så goa, utnyttjar dom som är mindre än oss. Dom då? Dom gör ju också modemissar, dom har också dåliga förebilder och utnyttjar yngre, däribland släkt till både mig och F. Men är det krig dom vill ha, är det krig dom ska få. Är man med i leken får man leken tåla.


En perfekt bild för en av deras modemissar, denna är dock väldigt liten. Men tillochmed en kamera tål inte modemissar så vi har inte lyckas få dom värsta modemissarna.
På bilden ser ni ett desperat försök att matcha varann. Katinka har då på denna bild Rödrutiga Byxor, Grå Hoodie och Grön Palestina sjalen. Alexander försökte då matcha denna outfit med Militärbyxor med kontraster grönt,grått och ljusbrun. Till sist en röd T-shirt.
Kan med egna ord med erfarenhet som matchmaker säga att försöktet misslyckades.
Men eftersom Katinka var vänlig att skriva en liten notis om att hon faktiskt gillar oss, och vi gillar ju såklart henne. Därför tänker jag inte fullfölja hela kommentaren om deras outfit och försöka vara vänner.
bra vänner går igenom allt,
även om man inte bär på det bästa.
xoxo J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar